Schilders Utrecht

}

Flexibele werktijden

Wanneer het u uitkomt

Ruime ervaring

Al 30 jaar in het vak
T

Pietje-precies

Zeer net schilderwerk

0628556216

Professionele schilder nodig? Bel ons!

Schilders Utrecht is hét adres voor perfecte schilderwerken.

Zoekt u een schildersbedrijf dat netjes en schoon werkt tegen een concurrerende prijs? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze schilders komen voor binnen- en buitenschilderwerken in heel regio Utrecht. Wij schilderen wanden, plafonds en houtwerk, maar ook kunststof en metaal, kortom: alles wat schilderbaar is. Met ruim drie decennia aan ervaring in het schildersvak kunnen wij u verzekeren van schilderwerk dat tot in de puntjes is afgewerkt. Daarbij bieden wij veel extra service aan, zoals kleuradvies, behangwerk en houtrotreparatie. Kortom, voor allround schilderwerken zit u bij Schilders Utrecht goed!

Professionele schilder Utrecht

Zoekt u een professionele schilder in Utrecht? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Onze schilders zijn gekwalificeerd, zeer ervaren en beschikken over ruime kennis van het schildersvak. Wij verrichten zowel binnen- als buitenschilderwerken, daarbij kunt u ons ook inzetten als winterschilder. In plaats van zelf aan de slag te gaan is een professionele schilder inhuren in regio Utrecht een absolute aanrader. Schilderwerk is vaak tijdrovend en om alles met uiterste precisie te volbrengen is zo makkelijk nog niet. Bovendien hebben wij onze kennis over schildertechnieken, verfsoorten en kleurwerking direct paraat staan.
Bij ons staat er altijd een professionele schilder in Utrecht voor u klaar!

Schilderwerken Utrecht en meer

Behalve schilderwerken in regio Utrecht bieden wij ook andere extra diensten aan. De bestaande basis is immers lang niet altijd schilderklaar. Wanden met butsen, scheurtjes en andere oneffenheden of houtwerk met bladderende verf moeten eerst bewerkt worden, wil het schilderwerk optimaal uitkomen. Onze schilderwerken in Utrecht en omgeving bevatten daarom een totaalpakket. Zo passen wij ook houtrotreparatie toe en stucwerk, waaronder spachtelputz als specialisatie. Weet u nog niet welke kleuren of structuur u wilt toepassen op uw wanden? Ook daarin voorzien wij u graag van advies. Voor een optimaal resultaat van schilderwerken in regio Utrecht bent u bij ons van harte welkom!

Wilt u meer informatie over Schilders Utrecht?

Neem dan gerust contact met ons op. Wij komen voor schilderwerken in heel regio Utrecht, Haarle, Nieuwegein, Houten en Vleuterweide.