Schildersbedrijf Utrecht

}

Flexibele werktijden

Wanneer het u uitkomt

Ruime ervaring

Al 30 jaar in het vak
T

Pietje-precies

Zeer net schilderwerk

0628556216

Professionele schilder nodig? Bel ons!

Schildersbedrijf Utrecht

Bent u op zoek naar een professioneel Schildersbedrijf in Utrecht? Kom dan naar ons! Onze gekwalificeerde schilders beschikken over ruime ervaring en kennis van het schildersvak. Waarom zelf de kwast ter hand nemen als u voor een scherpe prijs ook een vakman kunt inhuren? U bespaart tijd, energie en de nodige frustraties. Ons schildersbedrijf uit Utrecht schildert als een echt pietje-precies, netjes tot in de puntjes. Dat kan gaan om zowel binnen- als buitenschilderwerken. Met onze know-how over schildertechnieken, verfsoorten en kleur weten wij precies welke verf het mooiste en duurzaamste resultaat oplevert. Dat is kort samengevat ons schildersbedrijf in Utrecht!

Professioneel schildersbedrijf Utrecht

Een professioneel schildersbedrijf in Utrecht vindt u in ons. Een perfect eindresultaat op uw wanden, plafonds, trap, kozijnen of deuren, daarvan bent u bij ons gegarandeerd. Vanzelfsprekend laten wij de werkplek altijd netjes achter. Verrichten wij buitenschilderwerken voor u? Dan pakken wij dat zeer professioneel aan, compleet met steigerbouw en afdekmateriaal. Uiteraard passen wij altijd een hoge kwaliteit verf toe op het betreffende oppervlak voor een duurzaam resultaat. Voor buitenschilderwerk passen wij zo nodig eerst houtrotreparatie toe. Wij gaan altijd voor duurzaamheid als professioneel schildersbedrijf voor Utrecht en omgeving.

Schildersbedrijf Utrecht: meer dan alleen verf

Schilderen is meer dan alleen verf aanbrengen. Als schildersbedrijf voor Utrecht en omgeving inspecteren wij altijd nauwgezet de basis waarop de verf komt. Kozijnen die verschijnselen van houtrot vertonen, wanden met scheurtjes of trappen met butsen pakken wij eerst grondig aan. Wij passen daarom ook houtrot reparatie en stucwerk toe om een uitstekende basis te creƫren. Spachtelputz, de bekende korrelachtige muur, behoort ook tot de mogelijkheden. Zo komt het schilderwerk optimaal tot zijn recht. Heeft u nog geen idee welke kleur u wilt op uw wanden of kozijnen? Dan geven wij u graag deskundig advies. Schildersbedrijf Utrecht levert dus echt een totaalpakket!

Wilt u meer informatie over Schilders Utrecht?

Neem dan gerust contact met ons op. Wij komen voor schilderwerken in heel regio Utrecht, Haarle, Nieuwegein, Houten en Vleuterweide.